Welkom bij de Gold’s Gym Blog! Het officiële blog over fitness, lifestyle en voeding van Gold’s Gym Nieuwegein. Volg ons hier voor dagelijkse tips & tricks, inspiratie en motivatie om je weg naar een gezonde, sterke en fitte versie van jezelf makkelijk te maken!

 

Van workouts en voedingtips tot inspirerende en motiverende verhalen direct vanuit Californië, speciaal voor jou.

 

Want wist jij dat:

 • Gold’s Gym oorspronkelijk uit Venice Beach, Los Angeles komt?
 • Los Angeles, California – naast zijn Hollywood sterren – bekendstaat om de plek waar dé fitness &
  health trends onstaan?
 • Gold’s Gym wereldwijd bekendstaat als autoriteit op het gebied van Fitness? Al sinds 1965!
 • De film “pumping Iron” in 1974 met Arnold Schwarzenegger zich voornamelijk afspeelde in Gold’s Gym
  en de bodybuilding wereld ‘chic’ maakte?
 • Gold’s Gym sindsdien bekendstaat als “The Mecca” of Bodybuilding?
 • Gold’s Gym – de plek voor lichaamstransformaties – recentelijk zelf een grote transformatie
  onderging? Van het Legacy-merk dat mensen associëren met bodybuilders als Schwarzenegger in een
  moderne fitness-imperium. (Fijn! Nu kan iedereen, ongeacht je fitness niveau, je comfortabel voelen
  en lekker sporten bij Gold’s Gym)
 • Er meer dan 700 Gold’s Gyms in 28 landen zijn? (Heb jij al eens eerder een travelpas gebruikt?!)
 • Gold’s Gym Nieuwegein volgend jaar haar 35 jarig bestaan viert?
 • Twee van onze members verhuisd zijn naar Los Angeles en zij met ons ALLE ‘secrets’ gaan delen?
  (Yes, It is True. Kees & Bo wonen nu in LA en Bo gaat voor ons blogs schrijven op het gebied van
  Fitness & Health!)

 

Gym Nieuwegein
 • Facebook
Fitness Gym Nieuwegein
 • Facebook

Bo, velen van ons bij Gold’s Gym Nieuwegein en in de Nederlandse fitness scene kennen jou, maar vertel eens wat over jezelf voor de mensen die je nog niet kennen.

Ok, hier gaan we dan! Mijn naam is Bo en als introductie wil ik het eerst hebben over waarom ik ‘Ja!’ heb gezegd voor het schrijven van Blogs voor Gold’s Gym.

Ik ben gepassioneerd over een gezonde leeftstijl. Dat ik iedere dag kan sporten – binnen of buiten de gym – vind ik heerlijk en ik ben gék op healthy foods! Sinds 2010 is Gold’s Gym Nieuwegein mijn tweede thuis en in de afgelopen 8 jaar heb ik veel Gold’s Gym members leren kennen! Gold’s Gym Nieuwegein is niet zomaar een gym en Gold’s Gym members zijn niet gewoon members.. Gold’s Gym voelt als een tweede familie. Maar voor degene die mij nog niet kennen:

Ik ben begonnen met mijn ‘health en fitness journey’ in 2011. Toen was ik 22 jaar en sindsdien sport ik bijna iedere dag. Ik heb een oprechte liefde voor niet alleen trainen, goed eten en een goed leven, maar ook voor het opdoen van kennis en het leren van nieuwe vaardigheden van fitness en health experts die ik in mijn eigen leven probeer toe te passen. Door zelf verschillende methoden uit te proberen op het gebied van training en gezonde voeding, heb ik enorm veel ervaring op kunnen doen.

Toen ik nog in Nederland woonde, en nu ook in Californië, kan ik niet meer een sportschool binnenlopen of mijn boodschappen doen zonder mensen die me vragen stellen over trainen of voeding. Hier meer dan in Nederland moet ik zeggen, gezien het hier altijd weer is om in een tanktop, shorts en slippers te lopen 😉. Dat anderen mijn ‘fitheid’ opmerken en hierover meer willen weten, zie ik als een mooi compliment.

Dus bij het eindigen van mijn eerste blog wil ik alleen maar zeggen dat ik het ontzettend leuk vind om je verder mee te nemen in mijn fitness & health journey in Californië. Alle tips & tricks, ‘secrets’ en nieuwe trends die ik ontdek, zal ik hier met jou delen in de hoop jou te helpen en te motiveren in je eigen journey naar een fittere, gelukkigere en sterkere versie van jezelf!

Stay Tuned!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!