Groepslessen

 

Zumba

De originele dans workout. Ben je klaar om jezelf in vorm te feesten? Met Zumba vergeet je de training, verlies je jezelf in de muziek en kom je in shape. Zumba lessen zijn voorzien van leuke maar intensieve-latijnse en internationale beats. De bewegingen zijn gemakkelijk te volgen en Zumba is een echte calorieverbrander

www.goldsgym.nl-groepslessen-zumba

 Zumba Gold

De Gold versie van Zumba is ontwikkeld voor de actieve oudere volwassenen en voor degene die langzaam conditie willen opbouwen. De les is gemakkelijk te volgen want het tempo ligt iets lager (low-impact), maar natuurlijk geheel in ZUMBA stijl.

www.goldsgym.nl-groepslessen-zumba-gold

 Zumba Specials

Deze les is een combinatie van verschillende Zumba specialiteiten namelijk: Zumba Step, Zumba Toning en Zumba Sentao. De combinatie van deze 3 specialiteiten zorgt voor een leuke maar pittige les.

Zumba Step Bij deze les maak je gebruik van een step. Hierdoor is het een echt workout om je onderlichaam strakker en sterker te maken en tegelijktijdig je coördinatie te verbeteren.

 www.goldsgym.nl-groepslessen-zumba-step  

 

Zumba Toning Bij deze les wordt er gebruik gemaakt van toning-sticks. Deze zijn verzwaard en dus is het een uitstekende manier om aan de armspieren te werken.

www.goldsgym.nl-groepslessen-zumba-toning-sticks  

 

Zumba Sentao Bij deze les wordt er gebruik gemaakt van een stoel. Deze zinderende danspartner zorgt voor een explosieve workout waarbij je vooral aan je core werkt. Een goede combinatie van kracht en cardio.

www.goldsgym.nl-groepslessen-zumba-sentao  

 Latin Workout

Houd je van sporten en van dansen?! Dan is deze Latin workout echt iets voor jou! Een makkelijk te volgen maar intensieve dance- fitness workout op Latijns-Amerikaanse muziek.

www.goldsgym.nl-groepslessen-latin-workout

BBB  ( buik,billen,benen)

Intensieve aerobic les waarbij de nadruk ligt op oefeningen voor de buik, billen en benen. De les start met een afwisselende choreografie gevolgd door spierverstevigende oefeningen.

www.goldsgym.nl-groepslessen-bbb

B-Kick

B-Kick is een groepsles waarbij gebruikt wordt gemaakt van een kick-bag. Hiermee worden verschillende boks- en traptechnieken aangeleerd onder het genot van opzwepende muziek. B-kick wordt “The Ultimate Workout” genoemd en dat is niet zonder reden. Je werkt aan je conditie, spierversteviging, ontlaad stress en verbrand vet. B-kick is daarnaast ook echt fun en te volgen voor jong en oud

. www.goldsgym.nl-groepslessen-b-kick-groepwww.goldsgym.nl-groepslessen-b-kick

Bodypump

Een groepsles met halters en gewichten gericht op spierversterking. Verbetering van o.a. spierkracht, coördinatie en flexibiliteit. In één uur pak je alle belangrijke spiergroepen aan

. www.goldsgym.nl-groepslessen-bodypump www.goldsgym.nl-groepslessen-bodyshape

Bodyshape

Bodyshape is een zeer gevarieerde workout en ligt nog het dichtst bij de traditionele aerobics lessen die we van vroeger kennen. Met het gebruik van elastieken en gewichten worden buik, billen en benen flink aangepakt. Een les voor figuurcorrectie en vetverbranding.

www.goldsgym.nl-groepslessen-bodyshape-groep

Buikspierkwartier

Een kwartier lang buikspieroefeningen. Voor zowel beginners als gevorderden.

www.goldsgym.nl-groepslessen-buikspier-kwartier

Jumping

Jumping is een les op een speciale trampoline. Deze les heeft geen ingewikkelde choreografie. Het is namelijk gebaseerd op eenvoudige sprongen en geeft ook beginners voldoening en kortom een leuke workout. Door de veerkrachtige ondergrond is het minder belastend voor de gewrichten dan wanneer je de oefeningen op vaste ondergrond uitvoert. Je traint het hele lichaam op verschillende eigenschappen: “uithoudingsvermogen, kracht, balans, en flexibiliteit.”

www.goldsgym.nl-groepslessen-jumping

Weight Combat

Heb jij karakter, discipline en een sterke mentaliteit? Dan is deze workout ECHT iets voor jou?! Weight Combat laat jou je grenzen opzoeken. Door de combinatie van cardio en kracht oefeningen met lichaamsgewicht is deze workout grensverleggend en doeltreffend. Het verbeterd je uithoudingsvermogen, maakt je sterker en verbrandt calorieën. Het is als het ware een gevecht! “Weight Combat”

Work That Body

In deze les wisselen voornamelijk low impact cardio en spierversterkende oefeningen elkaar af, waardoor er een ultieme balans is tussen vetverbranding en spieropbouw. De les eindigt met een uitgebreide coolingdown om het hart en hoofd weer tot rust te brengen. Kortom een  complete workout voor zowel lichaam als geest.

www.goldsgym.nl-groepslessen-work-that-body

XCO

Tijdens deze les maak je gebruik van de XCO-trainer®, een aluminium buis gevuld met grit. Tijdens de XCO workout® doe je talloze dynamische oefeningen met de XCO-trainer®. Je traint optimaal je conditie, spieren en verbruikt een hoog aantal calorieën. Een training waarbij je het gevoel krijgt dat er echt iets gebeurt in je lichaam.

www.goldsgym.nl-groepslessen-xco-les www.goldsgym.nl-groepslessen-xco

IN-TRINITY® is een verhoogd fitness board en trainingsprogramma ontworpen om kracht, balans en flexibiliteit, coördinatie en lenigheid te bouwen.
IN-TRINITY® neemt de training van de vloer en biedt toegang tot geheel nieuwe bewegingen en het  volledig herdefiniëren van de trainomgeving

Het uitgestrekte IN-TRINITY®  programma put uit de traditionele disciplines zoals yoga en martial arts, om een grote hoeveelheid oefeningen te bereiken die fysieke welzijn en mindfulness creëren. 

www.goldsgym.nl-intrinity-board-straps  www.goldsgym.nl-intrinity-board-sticks

Power Yoga

Power Yoga is een fysieke yoga workout. Waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Door vele poses en stretches worden je spieren soepeler en flexibeler. Door de meditatie aan het einde van de les worden deze effecten van de oefening versterkt en keert de rust terug in lichaam en geest.

www.goldsgym.nl-groepslessen-yoga

Easy Flow Yoga

Easy flow is gebaseerd op Ashtanga yoga met een zachte en vrijere benadering van de houdingen. Er is meer ruimte voor ontspanning tijdens de les door de afwisseling van intensiteit van dynamische en statische houdingen. Hierdoor is de belasting voor het lichaam minder. De continue beweging van yogahoudingen in een zeer rustige en zachte ‘flow’ gecombineerd met de ademhaling staat centraal. De zachtheid en aandacht is gelijk aan de traditionele Hatha yoga. Het verschil is dat in Hatha yoga de houdingen los van elkaar worden beoefend en de houdingen niet op de flow van de adem wordt uitgevoerd.

www.goldsgym.nl-groepslessen-yoga-mat

Happy Yoga

Happy Yoga is een actieve yoga workout op moderne muziek. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een gestructureerde serie van Yoga, Tai Chi en Pilates. Deze houdingen en bewegingen creëren een workout die het lichaam in een toestand met harmonie en balans brengt.

Yin Yang Yoga

Voor degenen die Yin willen proberen, maar nog niet het geduld hebben om 3-5 minuten in een houding te blijven en voor degenen die binnen een les tegelijk willen werken aan spieren, bindweefsel en gewrichten. In een Yin Yang yoga les werken we met beide kwaliteiten doordat dynamische bewegingen (Yang) afgewisseld worden met verstillende houdingen (Yin) die net als in de Yin lessen langer aangehouden worden. De Yang in de bewegingen is gericht op de spieren en zorgt voor een krachtig lichaam. De Yin houdingen richten zich meer op het dieper liggende bindweefsel rondom gewrichten en organen en brengen je in contact met de stilte in jezelf. Zo ontstaat er een gezonde balans tussen lichaam en geest. Yin yoga is zeer effectief bij het verminderen van rugklachten, bevat veel elementen van mindfulness en heeft een meditatief en rustgevend effect.

Mind & Happiness

Een nieuwe ‘rustige’ les in deze ‘snelle’ tijd. Technieken zoals mindfullness, ademhaling en meditatie komen aan bod gecombineerd met Pilates en Yoga oefeningen. Wil je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur of stress? Of juist leren ontspannen in een veilige omgeving? Tijdens de les gaan we werken aan onze manier van ademen in combinatie met een inspanning. De les eindigt met meditatie.

Pilates

Tijdens Pilates ligt de focus op je lichaamshouding, ademhaling en bewegingstechniek. Oefeningen die met name gericht zijn op de buik, bekken, onderrug en bilspieren.

Indoor Bootcamp Move It!

Move it! zorgt ervoor dat je in nog geen half uur alles uit je workout haalt en je hoofd even helemaal leeg is. Grote samengestelde bewegingen die hen voorbereiden op bewegingen in het dagelijks leven of sport. Je werkt op een leuke manier aan je uithoudingsvermogen, kracht, balans en behendigheid.

www.goldsgym.nl-groepslessen-indoor-bootcamp-move-it

FunXtion Insane

FunXtion Insane is de meest intensieve FunXtion les en spreekt iedereen aan die van hard werken houdt en tot het uiterste wil gaan. Tijdens het uur doe je de meest uitdagende oefeningen. Insane is een uitdagende en pittige training die gericht is op je totale lichaam, kracht, vetverbranding en uithoudingsvermogen.

www.goldsgym.nl-groepslessen-indoor-bootcamp-insane

Monkey Business Sr.

Monkey Business is een 30 minuten durende workout waarbij de oefeningen een terugkoppeling zijn naar bewegingen uit het dagelijks leven. Het is dan ook geschikt voor elk fitheidsniveau. De les bestaat uit 8 verschillende onderdelen van elk 1 minuut. Uiteindelijk wordt het gehele circuit driemaal herhaald. Op deze leuke manier werk je aan: stabiliteit, mobiliteit, kracht, balans en behendigheid.

Crazy Workout

Ben jij iemand die doorzet en de “never give up” mentaliteit heeft?! Dan is deze workout iets voor jou. Waar andere stoppen, wordt je hier gedreven om tot het uiterste te gaan. Om zo je uithoudingsvermogen, kracht en behendigheid te trainen.

www.goldsgym.nl-groepslessen-indoor-bootcamp-crazy-workout

Spinning

Is een groepsles op een speciale fiets, waarbij je op je eigen niveau traint. Dat maakt dat deze les voor zowel beginners als ervaring fietsers is. Je verbetert snel je conditie en het vergroot de kracht in je benen. Hierbij is er geen vast programma. HIT cycling spinning lessen op hartslag of op vermogen kan op onze IC7 fietsen perfect. Geleidelijk bouw je op naar je maximum hartslag of vermogen en met iedere maand een nieuw doel/training. Lessen variëren van Full Power, Full Interval naar aerobe souplesse trainingen. Dus train “smart with your heart” en laat je verrassen wat jij in je hebt aan kracht en duurvermogen.

www.goldsgym.nl-groepslessen-spinning

RPM

Een groepsles op een speciale fiets, waarbij je op je eigen niveau traint. Dat maakt dat deze les voor zowel beginners als ervaring fietsers is. RPM is een interval les met een aantal weken hetzelfde programma. Je verbetert snel je conditie en het vergroot de kracht in je benen.

www.goldsgym.nl-groepslessen-rpm

Freewheel

Freewheel is een spinning les van 45 minuten. In deze lessen wordt er veel gedifferentieerd, hierdoor kan ook de beginnende fietser goed meekomen. Dit betekent niet dat er geen rekening wordt gehouden met de ervaren fietser. Je traint dus altijd op je eigen niveau.Je verbetert snel je conditie en het vergroot de kracht in je benen.

www.goldsgym.nl-groepslessen-freewheel groepwww.goldsgym.nl-groepslessen-freewheel

Monkey Business Jr.

Monkey Business  is een fitnessprogramma gericht op kinderen van 8 t/m 12 jaar en 13 t/m 14 jaar.  De les bestaat voornamelijk uit grote samengestelde bewegingen die hen voorbereiden op bewegingen in het dagelijks leven of sport. De kinderen werken op een leuke manier aan uithoudingsvermogen, kracht, balans en behendigheid.

www.goldsgym.nl-indoor-bootcamp-band

Spinning Kids

Bij deze les staat de fun factor centraal. Spinning is een groepsles op een speciale fiets, waarbij je op je eigen niveau kan trainen. Spinning verbetert de conditie en vergroot de spierkracht in je benen. Samen met hippe muziek en leuke videoclips is deze les echt een feest.

Zumba Kids

Deze leuke vorm van Zumba is speciaal voor kinderen ontwikkeld. Zumba Kids is Zumba in spelvorm op latijns-Amerikaanse muziek, wel is de muziek speciaal aangepast. Deze vorm van Zumba is prima geschikt voor de iets oudere kinderen als introductie voor de algemene Zumba lessen.

www.goldsgym.nl-groepslessen-zumba-kids

Jumping Kids

Jumping is een les op speciaal ontwikkelde trampolines. Bij deze les is de fun factor zeer hoog. In combinatie  met leuke hippe muziek worden passen gemaakt op de trampoline. Door de veerkrachtige ondergrond is het minder belastend voor de gewrichten, dan wanneer je de oefeningen op vaste ondergrond uitvoert. Jumping verbeterd je kracht, balans,  flexibiliteit en coördinatie.

www.goldsgym.nl-groepslessen-jumping

Gold’s Gym Shop

Mountain View

Gifted Nutrition Supplementen

GRATIS APK voor Gold’s Gym leden

Mountain View

Evenementen Café

Mountain View
 Gold’s Gym, Hildo kropstraat 37B, 3431 CC Nieuwegein

030-603 24 95   

 

Digitale rondleiding

Maak een digitale rondleiding door Gold’s Gym met Google Maps. Klik op het onderstaande foto

goldsgym

NU BESCHIKBAAR, DE GRATIS GOLD’S GYM APP

Ga nu naar Google play store of itunes om de speciale Health Club Gold’s Gym app te installeren, zo blijft u makkelijk op de hoogte van nieuwtjes, kunt u zien welke groepslessen er zijn en kan u tal van andere handige toepassingen gebruiken.

Share This
image/svg+xml