Indoor Bootcamp

WAT IS INDOOR BOOTCAMP?
Indoor Bootcamp zijn small group trainingen. De instructeur motiveert en begeleid alle clubleden die meedoen met een van de programma’s. Centraal in alle Indoor Bootcamp trainingen staat energie, passie en plezier! Indoor Bootcamp zorgt er voor dat je met nog meer plezier traint en helpt je het maximale uit jezelf en de training te halen!

www.goldsgym.nl-indoor-bootcamp-gewichten

WAAROM INDOOR BOOTCAMP?
De meeste mensen stoppen met hun fitnesstraining binnen afzienbare tijd. Hoewel de behoefte aan het product fitness groot is, is de manier waarop fitness wordt aangeboden niet langer houdbaar; fitness wordt als saai ervaren, doelen worden niet behaald, er is weinig sociale interactie en het plezier in de training ontbreekt. Met Indoor Bootcamp wordt de fitness training een beleving, vol passie en plezier! Indoor Bootcamp zorgt er voor dat mensen het maximale uit zich zelf halen en volop energie krijgen van hun fitness training!

PROGRAMMA’S
Met de Indoor Bootcamp programma’s komt de energie weer terug in de fitnesszaal! De Indoor Bootcamp programma’s zijn small group trainingen die ontwikkeld zijn voor verschillende doelgroepen, en duren elk 30 minuten per les. Iedereen kan dus het maximale uit de training halen op zijn eigen niveau. DeIndoor Bootcamp instructeur motiveert en entertraint de mensen in de groep en zorgt er voor dat iedereen traint met plezier en energie!

  www.goldsgym.nl-indoor-bootcamp-boxen

MET HOEVEEL MENSEN TRAIN IK?
Er doen niet meer dan 15 mensen mee aan iedere Indoor Bootcamp training, waardoor je altijd  een les van hoge kwaliteit krijgt van onze Indoor Bootcamp instructeur.

WIE KAN MEEDOEN AAN DE INDOOR BOOTCAMP TRAININGSPROGRAMMA’S?
Indoor Bootcamp is toegankelijk voor al onze leden, het is de ideale manier om nieuwe vrienden te maken en in een plezierige en uitdagende omgeving te trainen. Wanneer je bent ingeschreven bij de sportschool kun je deelnemen aan de Indoor Bootcamp trainingsprogramma’s.

www.goldsgym.nl-indoor-bootcamp-zaal

ZULLEN ANDERE MENSEN EEN BETERE CONDITIE HEBBEN DAN IK?
Dat is goed mogelijk, maar maak je geen zorgen, de lessen zijn zo ontwikkeld dat  iedereen op zijn eigen conditieniveau kan trainen. Wanneer je je best doet, zul je je al snel fitter voelen dan ooit tevoren!

IK HEB NOG NOOIT MET DIT SOORT MATERIAAL GEWERKT, MOET IK DAAR EERST NOG MEER OVER WETEN?
Bij de Indoor Bootcamp programma’s worden veel leuke functionele trainingstools gebruikt, die makkelijk in gebruik en eenvoudig aan te leren zijn. Om er echter voor te zorgen dat je je helemaal op je gemak voelt met het trainingsmateriaal en de oefeningen, geven we een introductieles waar je aan deel moet nemen voordat je met het programma begint.

www.goldsgym.nl-indoor-bootcamp-parcours

WELKE RESULTATEN KAN IK VERWACHTEN VAN DE INDOOR BOOTCAMP PROGRAMMA’S?
Wanneer je gewend raakt aan functionele training, zul je merken dat je met alle Indoor Bootcamp trainingsprogramma’s geweldige resultaten boekt. Met functionele training werken we op een manier die aansluit bij ons lichaam en dit betekent dat je de doelen die je voor ogen hebt ook echt kunt behalen.

WAT MOET IK NA DE LES DOEN? Er is een korte cooling down na de Indoor Bootcamp les, sla deze niet over! Wanneer de les voorbij is, kun je gewoon doorgaan met een andere workout, of zelf aan een andere Indoor Bootcamp les meedoen! Wanneer je klaar bent met je workout, drink dan genoeg water en eet gezond om je lichaam weer van de goede brandstoffen te voorzien.

www.goldsgym.nl-indoor-bootcamp-band

Klik hier voor het lesrooster Indoor Bootcamp

Share This