Onze instructeurs

Ik doe nu 16 jaar judo waarvan 6 jaar topsport. Ik heb in die tijd een aantal internationale wedstrijden gedaan en Nk’s. Helaas moest ik met de wedstrijden stoppen door blessure.

Nadat ik hersteld was begon ik met mijn stage bij Healthclub Goldsgym.
Inmiddels ben ik een vaste kracht in het team en geef ik onder andere groepslessen en begeleiding.

De groepslessen die ik geef zijn:
-Jumping
-Funxtion move it , Kettlebell, rumble en kidslessen

En ik geef nu ook mijn eigen les : PowerHour!!!
Ik ben nu ook bezig met een thuisstudie gewichtsconsulent.

Jorno

Move it, Kettlebell, Rumble, Insane, Youngstarz, Power Hour, Power Hour Kids, Jumping en Bodypump

Ik werk als organisatie adviseur in de zorg. Ik werk met teams aan groepsdynamiek, zelfsturing en coaching. 
Ik ben al heel lang instructor bij Golds Gym. Inmiddels heb ik mijn hart verloren aan Pilates. Of wel we werken aan de core stability. In goed Nederlands alle spiergroepen die te maken hebben met balans in ons lichaam.

Met name buik-en onderrug spieren.
Doordat we veel statische oefeningen doen en werkenmet ons eigen lichaamsgewicht is balans hebben en houden, het allerbelangrijkste. Dat geldt niet alleen voor ons lichaam maar is ook mentaal heel belangrijk.

Ik krijg veel leden in mijn les met onderrug klachten. Mooi hoe we deze leden weer wat soepeler en pijnvrij kunnen krijgen. Tevens heb ik de Intrinity plank in mijn Pilates les geïntegreerd waardoor we nog uitdagender kunnen trainen.  Met humor en leuke muziek gaan
we samen de uitdagingen aan. Eenieder op zijn eigen niveau!

Ellen

Pilates,Yoga

Ik verzorg een aantal yogalessen bij Gold’s Gym.
Ik vind het heel leuk om de lessen te geven, omdat yoga in iedereen zit. Alleen nog niet iedereen heeft het in zichzelf gevonden. En yoga kan altijd en overal. Mensen denken altijd dat je heel lenig moet zijn om aan yoga te doen, maar dat is juist niet zo, van yoga wordt je op den duur leniger als je het vaak beoefend.

Het gaat niet om of je de mooiste of de moeilijkste houdingen kan, het gaat om je lichaam en je grenzen te leren kennen, en door dat te accepteren, een balans te vinden tussen lichaam en geest, wordt je vanzelf flexibeler. Niet alleen in je lichaam maar ook in je geest. Dat klinkt misschien wat serieus, maar in de lessen hebben we juist veel plezier en is er altijd ruimte voor een grapje.Want ook dat is yoga! En die reis maken we elke les, en elke keer voelt het weer anders. Ik nodig je uit om het een keer te komen proberen.
Kijk op de site, welke yoga jou het beste past.
Tot gauw.

Nieke

Yoga, Power Yoga, Happy Yoga, Pilates

Xco is een superleuke core (buik/rug) workout waarbij het hele lichaam getraind wordt en de conditie verbeterd. Dit doen wij door een mix van oefeningen op verschillende levels waardoor het voor iedereen te volgen is.

Dus een uitdaging voor de geoefende sporters en goed te volgen voor beginners.
Dit alles op muziek uit de hitlijsten dus het uur vliegt voorbij!

Titia

XCORE lessen

Ik geef de Latin Workout en Crazy Workout bij Golds Gym.
Ik vind het leuk om mensen het naar hun zin te maken. 
De bedoeling is dat je met een glimlach naar binnen komt en weer met een glimlach en tevreden gevoel naar buiten gaat.

Latin Workout;
Hier mag je je zorgen buiten de deur laten en binnen gewoon lekker losgaan.
Ik kies mijn eigen muziek en maak ook zelf mijn eigen danspasjes. De ingrediënten zijn; lol, genot, plezier en uiteraard zorg ik ook voor de vetverbranding.

Crazy Workout
-uithoudingsvermogen
-kracht
-lichaamsgewicht
YOU CAN DO IT!!!!!!

Ik hoop je snel in één van mijn lessen te zien.
Sportieve groet,

Michael

Latin Workout, Crazy Workout

Groepslessen overzicht

Lesrooster

Hoi!
Al 13 jaar geef ik les bij Gold’s gym wat ik met veel plezier doe. Door de jaren heen heb ik al heel wat verschillende lessen gegeven, momenteel geef ik de B-kick en spinning.
Naast lesgeven werk ik 4 dagen in de week als fysiotherapeut in een praktijk. Dit samen vind ik heel leuk te combineren.

Ik hoop je gauw in mijn les tegen te komen!

 

Daisy

Freewheel, Spinning

Fitness is mijn passie, les geven zie ik dan ook niet als werk.
Andere hobby’s zijn: ongeveer alles wat hard gaat!   Maar kan ook genieten van een wandeling in de natuur en dat hoeft dan zeker niet snel te gaan.

Ik geef met veel plezier de Bodypump bij Gold’s Gym.
Het is supermotiverend voor mij als instructeur om te zien dat de leden hun conditie verbeteren, hun (spier)uithoudingsvermogen groeit en de motivatie vinden om hun doelstellingen te blijven verleggen.

Ik hoop je graag binnenkort bij mij in de les te begroeten.
Groetjes,

Sierd

Bodypump

Ik ben Hitcycling trainer(trainen op hartslag),ICG instructeur(trainen op vermogen) en voor de inval geef ik ook RPM lessen. Ik ben ook een echte buitenfietser als het even kan.
Ik vind het belangrijk dat iedereen op zijn eigen niveau traint van jong tot oud om energiek en fit te zijn of te worden. 

Thom

Spinning, RPM

Groepslessen overzicht

Lesrooster

Ik ben Company Manager bij Stage Entertainment Nederland.Ik heb 22 jaar zelf op het toneel gestaan in verschillende theater producties en heb tevens jarenlang“Jazz ”danslessen gegeven + aerobics en Step lessen.

Dankzij Gold’s Gym ben ik in aanraking gekomen met Zumba.
Bij Gold’s Gym Nieuwegein geef ik les in Zumba, Mixed Workout en Work that body. Deze laatste les is een low impact total body work out met heel veel cardio, spierversterkende oefeningen en heel veel FUN!

Anneloes

Mixed Up, Work that Body, Zumba, Bodyshape

Ik ben sinds september 2015 werkzaam bij Goldsgym. Ik maak hier onderdeel uit van een yoga en pilatesteam. Van oorsprong ben ik danseres en heb 23 jaar lang een eigen schoonheidssalon gehad waar ik met pijn in mijn hart uiteindelijk toch afscheid van heb genomen omdat ik het gevoel had dat er nog anderen interesses waren die ik wilde uitproberen. Ik heb 10 jaar lang astrologie gestudeerd en was van plan hierin verder te gaan, het liep echter anders. Door mijn dans verleden werd ik een keer gevraagd een zumba les te vervangen op een sportschool. Voor ik het wist, draaide ik 8 uur zumba, waaronder de zumbalessen voor kinderen bij goldsgym. 

Van het een kwam het ander want vervolgens viel in één van de sportscholen de yoga (bodybalance) en pilatesdocent uit en heb ik de nodige certificaten gehaald zodat ik deze lessen kon geven. Vanaf dat moment voelde ik heel duidelijk waar ik heen wilde, ik was niet meer te stoppen, zoveel enthousiasme liefde en passie voelde ik voor de pilates,  de yoga en het geven van deze groepslessen, maar ook wat het voor mezelf deed.

Daarna volgde en volg ik tot op de dag van vandaag verschillende opleidingen om me helemaal toe te leggen op pilates en yoga. Zelf neem ik ook regelmatig les bij een paar fantastische docenten om zelf echt de yoga te ervaren en te beleven. Yoga en pilates hebben mijn leven enorm verandert en verrijkt. Het maakt me letterlijk en figuurlijk sterker. Dat is wat ik de mensen die mijn lessen volgen ieder op zijn eigen manier en tempo ook wil laten ervaren.
Ik vind het belangrijk dat iedereen die daar behoefte aan heeft yoga kan volgen en probeer mijn lessen zo in te vullen dat ieder aan zijn trekken komt. 

Nicole

Easy Flow Yoga, Pilates, Zumba Gold,Zumba Kids

Door Gold’s Gym heb ik kennis mogen maken met verschillende groepslessen.
Vanaf het eerste moment was ik enthousiast en werd ik gevraagd om groepslessen te gaan verzorgen.
Ondertussen is het rijtje behoorlijk gegroeid en geef ik: “Mixed Workout, Jumping, Bodyshape, Zumba & Indoor Bootcamp”.

Hoop je snel te zien in een van de lessen.

Nadia

Mixed Up, Latin Workout, Crazy Workout,Zumba

Sinds dit jaar, 2017, verzorg ik op woensdag -en op vrijdag ochtend  de freewheel/spinning les. Dit is zeker geen vrijblijvend fietsuurtje maar heerlijk intensief trainen op je eigen niveau. Al is de gemiddelde leeftijd iets hoger dan een gemiddeld spinning uur, de inzet is er niet minder om! Ik probeer in mijn lessen wel te differentiëren door regelmatig verschillende oefeningen aan te bieden, zodat iedereen aan zijn trekken kan komen. Dus ook de startende fietser of iemand met een blessure kan zich in de freewheel les thuis voelen.  Daar wordt zeker rekening mee gehouden!

Ik probeer ook met mijn muziek veel te variëren. Op deze manier hoop ik ook dat ik alle doelgroepen  een fijn fietsuurtje kan bezorgen. De les duurt drie kwartier, dat is net een kwartiertje korter dan een avondspinning les. Misschien helpt als u net over de drempel om het toch eens uit te proberen. Verder vind ik persoonlijk contact met de groep heel belangrijk. Ik realiseer me natuurlijk heel goed dat de lessen vrijblijvend zijn en dat het onmogelijk is om alle mensen persoonlijk te leren kennen. Toch streef ik ernaar om van de woensdag -en vrijdagochtend les een hechte groep te maken, zodat we elkaar ook een beetje leren kennen. En dat het leuk is om de volgende les weer aanwezig te zijn!
In elk geval; voor mij is elke les een feest!

Esther

Freewheel, Spinning, Spinning Kids

Ik geef sinds september 2013 Zumba Kids lessen bij Goldsgym.
We dansen op Zuid Amerikaanse muziek, Bollywood muziek maar ook op de top 50 hits.
Sinds 2009 ben ik lid bij Goldsgym en heb het eerste begin van de Zumba hype meegemaakt.
Na mijn eerste les was ik verkocht en ben ik zelf de opleiding gaan doen omdat het me geweldig
leek om Zumbales aan kinderen te geven.

Het allermooiste om te zien is hoe sommige meiden bedeesd en verlegen binnenkomen, en na een paar
weken vol enthousiasme meedoen met een lach op hun gezicht.|
Ook val ik in voor Zumba voor volwassenen en Zumba Specials met toningsticks en steps, wat weer goed is voor spieropbouw.

Margaret

Zumba Kids, Zumba

Ik geef op dinsdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur een BBB les en op vrijdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur een Bodyshape les.

Deze les bestaat uit een warming up van 20-30 minutes.
Daarna wordt er afwisselend gebruik gemaakt van gewichten, de step en dynabands voor arm, buik en bilspieroefeningen.

Kom gezellig meedoen.

 

Angela

Bodyshape

Groepslessen overzicht

Lesrooster
John

Move it, Insane,Circuit

Yoga kwam negen jaar geleden op mijn pad, toen ik zwanger was van mijn eerste kind. (Tot die tijd was de Franse taal mijn grootste passie, van opleiding docente Frans ). Sindsdien heb ik me verdiept in verschillende yoga stijlen in Nederland en in het buitenland. Ik ben begonnen met zwangerschapsyoga in Nederland, daarna doorgegaan met hatha en vinyasa yoga in Thailand (waar we 2 en een half jaar hebben gewoond ). Tijdens ons verblijf in Thailand heb ik het International YogaTeacher Program (vinyasa yoga) gedaan. Ik heb yoga workshops gedaan in Nederland, Sri Lanka, Bali ( Indonesi ), Thailand, Bulgarije, België en Italië van inspirerende docenten zoals Shiva Rea, David Swensen, Danny Paradise, David Lurey, Kathryn Budig,  Nianna Bray, Esther Ekhart, James Higgins, MaxStrom, Tara Stiles, Sarah Powers, Sebastian en Murielle Pucelle , Paul Grilley,Doug Keller om maar een paar te noemen.

In Nieuwegein heb ik  in 2010 aan de Raja yogaopleiding gedaan die mij veel van de yoga filosofie heeft bijgebracht. Drie jaar geleden heb ik de Hatha YogaTeacher Training in Utrecht afgerond en ben nu dus gediplomeerd yoga instructrice (maar ik blijf ook opleidingen en workshops volgen. ( In 2015 heb ik ook een korte Pilates opleiding afgerond zodat ik ook  kan invallen voor mijn collega’s. ) Op dit moment ben ik weer bezig 🙂 , deze keer met de Saswitha Opleiding ( 500 uur ) in Bilthoven.

Door mijn kennis steeds uit te breiden ( dat vergroot mijnmotivatie en enthousiasme ) probeer ik bij te dragen aan de lichamelijke en geestelijke gezondheid en welzijn van de leden van Gold’s Gym. Tijdens de lessen geef ik verschillende opties aan, waar meerdere mogelijkheden zijn. Wil je hard werken dan kan dat en als je het rustig aan wilt doen, dan is dat net zo prima. Ik vind het belangrijk dat je je welkom voelt en datgene doet waar je je goed bij voelt, op een veilige manier. Ieder lichaam is anders, alleen al door hoe een skelet in elkaar zit, hier houd ik rekening mee. Met respect voor ieders mogelijkheden streef ik er naar dat je kunt bouwen aan dat wat voor joubelangrijk is.

Namasté,

Antoinette

Yoga, Yin Yang Yoga, Pilates, Board Balance

Groepslessen overzicht

Lesrooster

Ik werk als coördinatrice van alle groepslessen bij Gold’s Gym. Van oorsprong kom ik uit de danswereld en hierbij dans ik al ruim 17 jaar. Met het showballet “The Crystal Dancers” treden we op in heel Nederland, België en Duitsland.
In het jaar 2009 heb ik Zumba geïntroduceerd bij Gold’s Gym. Zumba staat voor een leuke, opzwepende en goede cardio les. Je reist door de verschillende dansstijlen, zoals salsa, merengue, reggeaton, cumbia en nog veel meer! Het belangrijkste is dat elke les een feestje is, niemand doet het verkeerd! Iedereen kan meedoen in zijn/haar eigen tempo. Bij Zumba Gold ligt het tempo iets lager en met de Zumba Specials pak je een step, toningsticks of een stoel bij. Naast de Zumba geef ik ook van FunXtion Move it (Indoor Bootcamp), Monkey Business sr. en board balance lessen.

Met de Move it en de Monkey Business sr. daag je je spieren uit door 6 tot 8 verschillende oefeningen in 3 rondes te doen. Zo kan je het tempo opbouwen en het uiterste uit jezelf halen binnen een half uur!
Combineer de Indoor Bootcamp met daarna een Zumba les en je hebt de perfecte workout!
Bij de board balance lessen ligt dit anders. Hierbij gebruik je een fitnessboard (Intrinity), op het board wordt een trainingsprogramma gegeven, met dit programma verhoog je jouw kracht, flexibiliteit, coördinatie en lenigheid.

Brigitte

Move it, Monkey Business sr., Zumba, Zumba Gold, Jumping, Board Balance

Rob

Bodypump, Board Balance/Intrinity

Share This