• Facebook

Massage

 

Last van stijve spieren of gewoon even ontspannen? U kunt vanaf nu een massage boeken bij de ervaren masseuse, Marthe Igaz. Op de maandag en/of donderdag kunt u een afspraak inplannen. Een sportmassage, bindweefsel massage, triggerpoint massage zijn enkele voorbeelden van de massages waar u uit kunt kiezen.

Afspraak Maken

massage sport healthclub nieuwegein Gold's Gym
  • Facebook

Marthe Igaz is zes jaar actief als sportmasseur.
Aanwezig op afspraak: maandag en donderdag

 

Sportmassage is een manier om na inspanning het herstel te bevorderen en het hoort bij een gezonde levensstijl en het beter zorgen voor het eigen lichaam. De sportmasseur kan met een ontspannende sportmassage een rol spelen in het voorkómen van blessures. Maar ook niet sporters hebben soms last van stijve nekspieren, gevoelige schouders of pijnlijke benen. Zij kunnen natuurlijk net zo goed bij onze massage praktijk terecht. Het is soms erg fijn om uzelf gewoon te verwennen met een massage.

Bindweefselmassage is een intensieve massage die wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam, dit is de laag die zich tussen de spieren en de huid bevindt. Bindweefselmassage is een reflexzonemassage, hierbij gaat men ervan uit dat er zich op het lichaam zones bevinden die in verbinding staan met alle klieren, organen en andere lichaamsdelen. Door deze zones te stimuleren, wordt ook het orgaan gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen.

Triggerpointmassage is zinvol voor mensen die langdurig pijn ervaren. Triggerpoints zijn voelbare plekken in het spierweefsel die plaatselijk of op een andere locatie pijn veroorzaken. Het zijn spiervezels die continue in aangespannen toestand zijn waardoor lokaal de bloedcirculatie belemmerd is en afvalstoffen zich ophopen. Door de verkramping zal de spier verkorten en pijn veroorzaken. Triggerpoints hebben diverse oorzaken zoals bijv.; blessures en overbelasting. De symptomen kunnen zijn; pijn in bepaalde spieren, spierstijfheid, duizeligheid, hoofdpijn, oorpijn, keelpijn, pijn in de ledenmaten. De triggerpoints zijn met een speciale massagetechniek goed te behandelen waardoor de pijn en symptomen op termijn verdwijnen.

Marthe heeft de diploma’s sportmassage en blessurepreventie  en is tevens lid van het NGS. Het diploma van het NGS is het enige door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in Nederland erkende diploma “Sportmassage”. Het NGS stelt hoge eisen aan de kwaliteit, de werkwijze en houding van haar leden. NGS- sportmasseurs houden hun kennis en kunde bij door regelmatig her- en bijscholingscursussen te volgen. 

Specialisaties: sportmassage, bindweefselmassage, triggerpointcoach.

Masseuse Marthe Igaz  
Afspraakdagen Maandag en Donderdag  
Massage Sportmassage 45 minuten
Sportmassage 60 minuten
Sportmassage 75 minuten
Sportmassage 90 minuten
Triggerpoint     60 minuten
Bindweefsel     60 minuten
€38,50 (incl. 15 min intake gratis)
€48,-    (incl. 15 min intake gratis)
€58,-    (incl. 15 min intake gratis)
€68,-    (incl. 15 min intake gratis)
€48,-    (incl. 15 min intake gratis)
€55,-    (incl. 15 min intake gratis)


Maak nu een afspraak via onderstaande knop of via: 06-40033474

AFSPRAAK MAKEN

 

 Algemene Voorwaarden 
          * Het eerste bezoek is inclusief (gratis) intake van 15 minuten.
          * Alle bedragen worden na de behandeling contant afgerekend.
          * Afspraken kunnen telefonisch of via e-mail worden gemaakt.
          * Tot 24 uur voor de afspraak kan deze kosteloos worden afgezegd.
          * Niet afgezegde afspraken worden in rekening gebracht.          

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!