My Medical Centre                                                                           Plus Fysiotherapie

www.goldsgym.nl-medical-centre

My Medical Centre is de specialist in Nieuwegein en omstreken voor gezondheid en sport. Zo kan je op de locatie in Nieuwegein terecht bij verschillende disciplines zoals, sportarts, sportdiëtiste, sportpodotherapeut en natuurlijk de fysiotherapeut.

Voor verdere informatie kun je kijken op; www.mymedicalcentre.nl

Bel voor een afspraak met: 085-4896990.
Hieronder een korte samenvatting van de verschillende disciplines:

Sportarts: Hier kunt je terecht voor een sportkeuring en vragen over inspannings gebonden klachten of bezorgdheden. Ook kan je inspanningstesten laten doen.

Fysiotherapie: De fysiotherapeut kan jou bijstaan voor vele sport gerelateerde klachten. Wanneer je pijn of bewegingsklachten/ beperkingen hebt kan je terecht bij een van onze fysiotherapeuten. Onze fysiotherapeuten maken veel gebruik van training om uw spieren sterker te maken en lossen andere fysieke problemen op waardoor je weer op een plezierige manier met de sport bezig kunt zijn. De inslag is actief van aard. Je dient samen met de therapeut een actieve rol te spelen in je eigen herstelproces. Plusfysiotherapie heeft de beschikking over echografie voor een snelle accurate diagnostiek. Daarnaast maken ze gebruik van een vrij nieuwe succesvolle behandelmethode genaamd Dry Needling.

Sportpodotherapeut: Voeten zijn bij veel sporten erg belangrijk. Als je voeten niet goed functioneren, kan dat de oorzaak zijn van veel voet-, knie- en rugklachten. De sportpodotherapeut zoekt samen met jou naar een oplossing. Voor preventie en herstel van klachten worden vaak sportzolen/sportinlays gemaakt. Deze inlays kunnen ook een positieve bijdrage leveren bij het verbeteren van je sportprestaties.

Sportdiëtiste: Voor verbetering van je sportprestaties en gewichtsverlies d.m.v. uitgebalanceerde voeding en een persoonlijk trainingsschema. Ook voor verbetering van je cholesterol en bloedsuikergehalte dus gezondheidswinst. Je kunt terecht bij de diëtiste voor voedingsadvies en andere voeding gerelateerde vragen.

www.goldsgym.nl-plus-fysiotherapie Klik om naar de website te gaan

 

Plus Fysiotherapie staat voor een snelle en accurate behandeling van uw klachten. Indien u ons vandaag belt, doen we onze uiterste best u binnen enkele dagen te helpen. Een verwijzing van de huisarts of specialist is niet meer nodig, u kunt rechtstreeks bij ons terecht. Plusfysiotherapie zal, met uw goedkeuring, de huisarts/ specialist op de hoogte brengen van uw klacht en herstel. Bij Plusfysiotherapie zijn ruime behandelkamers en fantastische oefenfaciliteiten aanwezig. Hierdoor hebben we alle mogelijkheden voor het behandelen van mensen met uiteenlopende aandoeningen aan het houdings- en bewegingsapparaat. Alle patiënten worden actief betrokken bij het inzicht verkrijgen in én de behandeling van de klachten. Plusfysiotherapie leert u als patiënt uw eigen klacht te “managen”. Hierbij heeft de fysiotherapeut vooral een adviserende-, coachende-, stimulerende- en trainende rol. De revalidatie zal veelal actief gericht zijn.

Om uw klacht te behandelen, zal uw klacht uitgebreid worden geanalyseerd om de oorzaak te achterhalen. Deze oorzaak zal worden aangepakt door de fysiotherapeut waarna de algehele belastbaarheid wordt verhoogd tot het gewenste eindresultaat. Het behandeldoel zal leiden tot het normaal kunnen functioneren in het dagelijks leven, arbeids- en/of sportsituatie. Gedurende de behandeling wordt op een actieve manier gebruik gemaakt van de uitgebreide faciliteiten van het sportcentrum.

Plusfysiotherapie behandelt leden maar ook niet leden van sportcentrum Gold’s Gym. Zo kunt u bij Plusfysiotherapie terecht met sport-, overbelastings-, “huis- tuin- en keukenklachten” en voor revalidatie voor- én na een operatie.

OPENINGSTIJDEN:

Maandag                             08:00 – 21:00 uur
Dinsdag                               08:00 – 21:00 uur
Woensdag                           08:00 – 21:00 uur
Donderdag                          08:00 – 21:00 uur 
Vrijdag                                 08:00 – 18:00 uur

GRATIS en vrijblijvend inloopspreekuur, ook voor niet leden.
Inschrijven is niet nodig, u kunt gewoon plaats nemen in de wachtkamer.

Maandag                            20:30 uur 
Dinsdag                              20:30 uur 
Woensdag                          20:30 uur
Donderdag                         20:30 uur

CONTACT
My Medical Centre / Plus Fysiotherapie
Hildo Kropstraat 37B 3431 CC Nieuwegein
Telefoon 030-6040665
E-mail:
 info@plusfysiotherapie.nl 
Website: 
www.plusfysiotherapie.nl

Share This