www.goldsgym.nl-intrinity-boards
  • Facebook

IN-TRINITY® is een vernieuwend fitnessprogramma ontwikkeld door Johnny G.  Hij werd geïnspireerd tijdens zijn trip in Brazil, waar hij merkte toen hij op een grasberg lag en daar aan het strekken was, dat hij doordat hij zijn handen onder zich in de aarde kon zetten dat hij zijn beweging kon uitbreiden en veel meer intensiteit kon brengen in zijn oefeningen.
Daarop heeft hij het IN-TRINITY® board ontwikkeld, door de vorm en de helling van het board, kunnen oefeningen intensiever worden uitgevoerd.

IN-TRINITY® is een verhoogd fitness board en trainingsprogramma ontworpen om kracht, balans en flexibiliteit, coördinatie en lenigheid te bouwen.
IN-TRINITY® neemt de training van de vloer en biedt toegang tot geheel nieuwe bewegingen en het  volledig herdefiniëren van de trainomgeving

Het uitgestrekte IN-TRINITY®  programma put uit de traditionele disciplines zoals yoga en martial arts, om een grote hoeveelheid oefeningen te bereiken die fysieke welzijn en mindfulness creëren. 

www.goldsgym.nl-intrinity-board-sticks
  • Facebook
 
www.goldsgym.nl-intrinity-board-straps
  • Facebook
www.goldsgym.nl-intrinity-board-decline
  • Facebook

 

De 8 elementen van IN-TRINITY®

Gravity – Zwaartekracht
Het IN-TRINITY® Board & Training System maakt gebruik van de zwaartekracht om weerstand te creëren en beweging te vergemakkelijken. 

Negative space – Negatieve ruimte
Toegang tot de ruimte onder het board, dit maakt het uitbreiden van uw bewegingen mogelijk, dit in tegenstelling tot het trainen op een platte vloer.

Ergo Grip Rails – Ergonomisch randen
Ergonomische randen rondom het board, door deze randen vast te houden veranker je het lichaam en verdiep je het stretchten en kun je nieuwe bewegingen verkennen.

Straps – Banden
De quick -connect bandjes te dienen als een verlengstuk van het board en, verschaffen weerstand en stabilisatie voor meer uitdagende bewegingen.

Sticks – Stokjes
Geïnspireerd door de martial arts training,IN-TRINITY® sticks bieden lichte weerstand en verlengen arm extensies.De stokjes helpen bij balans en verbetert de hand-oog coördinatie en behendigheid voor meer uitdagende bewegingen.

Incline – Helling
Spieractivering van de hamstrings,quads , billen en kuiten wordt verhoogt door het uitvoeren van dynamische bewegingen op een helling.

Decline – Daling
Bewegingen op de daling activeert excentrische spiercontractie en door de kracht verleng je je spieren.

Hourglass Deck – Zandloper vorm
Door de zandloper vorm kunt u comfortabel bewegen op het board en het vergemakkelijkt vloeiende overgangen tussen bewegingen op de helling en daling.

  

www.goldsgym.nl-intrinity-hurken
  • Facebook

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!