Spinning Cinema

www.goldsgym.nl-spinning-cinema

 

De zaal bestaat uit 30 spinning fietsen, een bioscoopscherm met MyRide+ en een Dolby-surround sound systeem.

Dit alles zorgt voor een fantastische spinning ervaring die je gewoon een keer moet hebben meegemaakt!

 

Tomahawk IC7

De spinningcinema bij Gold’s Gym is voorzien van 30 splinternieuwe Tomahawk IC7 Indoor cycles. De IC7 is de meest gavanceerd indoor cycle die ooit ontwikkeld is. Er zit een dubbelzijdige aandrijfsysteem op dat  zorgt eveneens voor de meest nauwkeurige (+/-1%) WattRate® (Vermogens) meter.

 

www.goldsgym.nl-tomahawk-ic7-indoor-cycles

Uitgeladen op de parkeerplaats

tomahawk IC7 indoor cycle Gold's Gym

Een lege spinning cinema

tomahawk IC7 indoor cycle Gold's Gym

30 splinternieuwe Tomahawk IC7 wachten op u!

De tomahawk IC7  is voorzien van een 300 graden weerstand wijzerplaat met 100 niveaus met voelbare feedback en een push-down noodstop. Het systeem maakt gebruik van twee hoogwaardige met Teflon gecoate stalen kabels. De een activeert de weerstand en de ander de noodstop. 
tomahawk IC7 indoor cycle Gold's Gym

Coach by Color®
Coach By Color® heeft vijf gekleurde training zones: wit, blauw, groen, geel en rood. Deze zones kunnen gelinkt worden aan WattRate® (vermogen) en de Functionele Anaerobe drempel WattRate® (FTW). Of hartslag en percentage van de maximale hartslag (HRM). FTW vertegenwoordigt de trainingsbeslasting die een individu maar een bepaalde tijd kan volbrengen. Als eenmaal de individuele FTW bekend is, net zoals bij HRM, worden de deelnemers verwezen naar de vijf gekleurde zones om zo nauwkeurig hun training te coachen voor de beste individuele resultaten. tomahawk IC7 indoor cycle Gold's Gym

De display van de console licht in een van de vijf kleuren op die horen bij de WattRate® (vermogen) of hartslag van de deelnemers. Zodat zij direct weten of er meer of minder weerstand gebruikt moet worden. Plus, het geïntegeerde frontale LED display op ieder console laat de instructeur zien of de deelnemers te zwaar of te licht trainen.

Gepatenteerd front led display
De Coach By Color® training console heeft een patent op de frontale LED display. De krachtige LED’s en slim ontworpen behuizing geven het voorpaneel heldere, rijke kleuren die vanaf grote afstand vanuit een brede hoek gezien kan worden.

tomahawk IC7 indoor cycle Gold's Gym

Grenzeloos en soepele fiets instelling
Een door luchtdruk geassisteerde zadel- en stuurpen met hefboomsluiting is geïntegreerd in het frame. Dit systeem biedt de gebruiker de mogelijkheid tot het traploos instellen (micro instelling) van de zadel en stuurpen. Terwijl de hefboomsluiting zorgt voor een solide en veilige ride.De trainingsgegevens van de fiets worden aan de deelnemer weergegeven via het gepatenteerde Coach By Color® training console.

tomahawk IC7 Indoor Cycle Spinning Gold's GYm

Gold’s Gym Shop     Mountain View

Leden Gratis APK     Mountain View

Evenementen Café    Mountain View

Share This